Winkelwagen

0 producten

nog 2 producten en de bezorging is gratis!

Gratis verzending!

Vanaf 2 producten

Overmorgen in huis!

Op werkdagen vóór 16:00 besteld

Over ons

Goya designs zijn gericht op een perfecte pasvorm, juiste functionaliteit en stijl! Geinspireerd, ontwikkeld en getest door mensen die van sport houden. Onze lichtgewicht stoffen zijn ademend, sterk, uitermate rekbaar en zeer zacht. En zijn uiteraard super absorberend. Het houdt je koel gedurende een intense, warme en zweterige workout. Authentieke designs met een twist worden gecombineerd met stijlvolle mode elementen. Leverbaar in verschillende prachtige kleuren, die je eindeloos kunt combineren.

Over Goya

Goya is opgericht in Amsterdam in 2012. De eerste collectie werd verkocht via yoga scholen. Sindsdien maken we een overweldigende groei door. Nu is onze yoga en sportkleding te koop via de webshop en in verschillende landen. 

Ontstaan 

Na zeven jaar yoga te beoefenen gedurende haar loopbaan voor multinationals, besloot Susan te gaan reizen. Tijdens deze reis kwam Susan tot het besef dat er in veel landen prachtige yoga kleding op de markt was, maar die eenmaal thuis niet kon vinden. In Amsterdam zag ze yoga liefhebbers tijdens de workouts gekleed in katoenen kleding of zelfs in zwemkleding. De prachtige yogakleding, gemaakt van de technisch hoogwaardige stoffen die ze aantrof in andere werelddelen, waren simpelweg te duur om te importeren. Daarom is Goya opgericht. Dat de kleding niet alleen wordt verkocht, maar ook uitgebreid wordt getest door yoga professionals is nog steeds een belangrijk onderdeel van ons succes. 

Betekenis Goya 

De naam Goya is ontstaan tijdens een brainstormavond met een goede vriendin. De naam Goya is gevormd uit de letters YOGA. Het logo bestaat uit de zon, de maan en de aarde. Deze drie elementen komen samen in een Yoga pose.  

Onze producten 

We ontwikkelen kleding voor yoga, hardlopen, dansen en andere workouts waar van je van gaat zweten. De stoffen zijn ademend, sterk, elastisch en zacht. Kijk voor meer informatie over onze materialen op de wasinstructies.